Artisti gjerman, Jörg Dustervald është i specializuar në këtë gjë.

Një nga veprat e tij është bërë tepër e popullarizuar në internet. Jorg ka postuar këtë foto dhe u ka kërkuar përdoruesve që të gjejnë gruan e fshehur.

Një test pamor që është bërë viral. Rehatohuni dhe shiheni me vëmendje.

Por kujdes! Koha është vetëm 5 sekonda.