Gjigandi i prodhimit të veturave luksoze ka zgjdhur një formë origjinale dhe kreative për ta shënuar Ditën Ndërkombëtare të Grave.

Dritat led të cilat shfaqin emrin e kompanisë me shkronja të mëdha në ndërtesën e kësaj kompanie, nuk u ndiçuan në tërësi. Nga emri komplet “PORSCHE” ngelën të ndriçuara vetëm SHE, që në shqip përkthehet “AJO”.

Në mesazhin e kësaj kompanie është thënë “You can’t spell Porsche without SHE” – Nuk mund të shqiptoni Porsche pa SHE(ajo).

Happy International Women’s Day

You can’t spell Porsche without SHE.

Posted by Porsche on Donnerstag, 8. März 2018